tirsdag den 1. april 2014

OPI og negleblog

Jeg havde lakkeret mine negle i weekenden med lyserød... vil heller kalde det for babypink fra OPI's Minnie mouse Collection. Jeg var skeptisk over at den vil passe til min hudfarve, men jeg var vild glad for den, da den kom på mine negle... men jeg måtte have 3 lag på for at det kunne dække..

Når man er fuldtids studerende, er der ikke ret meget fritid, men en ting som startede alm følger af blog, er nu blevet en hverdags ritual er at jeg besøger Maria's Negleblog http://mariasnailpolishblog.blogspot.com inden jeg sover. Hver aften smutter jeg en tur til hendes blog. Hun tager nogle gode billeder og hendes smag for farver er jo smukke. En anden ting er hendes ngleart, som falder lige til min smag. Jeg fandt hendes blog, da jeg googlede.. Der en del negleblog, som jeg følger med. Jeg kan varmt anbefale at besøge hendes blog engang :-)

En anden god blog som er lidt anderledes, men også super god negleblog er rijah.dk .. Der findes jo utallige negleblogger, men det er jo ikke alle der lægger et godt indlæg hverdag :-)

2 kommentarer:

 1. Den lyserøde klæ'r dig rigtigt flot!!
  Og TUSIND tak for dine søde ord og anbefaling, det varmer mit blogger hjerte <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Jeg er kun glad forat dele, det som giver glæder i mit liv :-)

   Slet